OM OS

Vi er en samling forskellige personer med en fælles interesse for de små gamle køretøjer, der var med til at få hjulene i gang i industrien – både som produktions objekt og som transport-middel til og fra arbejde eller kolonihaven - fra omkring 1949 til sidst i 1960erne, hvor bilerne blev billigere og der kom flere penge mellem folk.

Klubbens formål er at samle alle, som interesserer sig for veteranknallerter, der er fabrikeret op til den dato som klubbens generalforsamling fastsætter. Det er på nuværende tidspunkt 25 år bagud, så yngste knallert i 2014 skal være fra 1989.


Ligeledes er det klubbens formål at arbejde for bevaring og restaurering af så mange veteranknallerter som muligt ( klubben ejer ikke selv nogen knallerter ). Dette kan ske ved at styrke medlemmernes interesse og ved samkvem og udveksling af erfaringer med andre veteranklubber.

Endelig skal klubben fremme det gode kammeratskab blandt medlemmerne både ved afholdelse af løb og ved sammenkomster af anden art.


Som medlem af Sjællands Veteranknallert Klub modtager du 4 gange om året klubbladet ”Veteranknallerten”, hvor du kan læse om kommende og afholdte arrangementer, lidt teknik, beskrivelse af forskellige knallertmærker, lidt historie, køb og salgsannoncer, og du er velkommen til selv at komme med indlæg.


Du får også adgang til en billig ansvarsforsikring på din veteranknallert.